Sensi-Therapie is een holistische therapie. Wat inhoud dat de therapie erop gericht is de mens in zijn totaliteit te behandelen.Tevens pakt deze vorm van therapie de oorzaak aan in plaats van de symptomen. Het doel van de therapie is dan ook om de balans terug te brengen op fysiek, mentaal en energetisch niveau. Ieder mens is uniek en daarom is ook iedere behandeling persoonlijk en geheel afgestemd op u.

Mensen, dieren en planten bestaan uit energie, eigenlijk is alles energie! Wanneer er ergens een verstoring zit in de energiebanen, kunnen er klachten ontstaan. De verstoring kan veroorzaakt zijn door allerlei negatieve gebeurtenissen, een negatief zelfbeeld, angsten, opgekropte emoties, trauma’s e.d. Bij een behandeling kunnen onderliggende oorzaken naar boven komen en gelijk opgelost worden. U kan gewoon uw kleding aan houden behalve uw schoenen. Het is wel aan te bevelen om in gemakkelijke, niet knellende kleding te komen.

 

Gebruik van de biosensor in de praktijk

   
  

Ik werk en meet alles uit met de biosensor. Door de energie uitwisseling krijg ik antwoorden van uzelf welke protocollen ik op dat moment bij u moet uitvoeren.

 

Sensi-therapie kent o.a. de volgende behandeltechnieken:

Drukpuntmassage:

Ons lichaam is net een boek wat je kunt lezen. In ons lichaam zitten vele meridiaanpunten. Wanneer deze pijnlijk zijn bij aanraking met lichte druk, dan kan er gekeken worden welk thema hier achter zit. Door bewustwording hiervan kan de pijn al verminderen en opgelost worden.

EFT (Emotional Freedom Technique):

Dit is een techniek voor het vrijmaken van emotionele lading zoals bijv. angst, fobie, schuldgevoel, dwangmatige gedachte, verdriet of woede. Tijdens het herhalend uitspreken van een korte affirmatie worden op bepaalde meridiaan punten zachte tikjes gegeven.

Holistic Pulsing:

Deze techniek bestaat uit het ritmisch wiegen en schudden van het lichaam. Het pulsen zorgt voor een diepe ontspanning en nodigt uit tot het loslaten van emoties en gifstoffen uit het lichaam.

Voeding en allergie meting:

Door het (tijdelijk) vermijden van bepaalde voeding kan de balans in het lichaam worden hersteld.

Edelstenen therapie:

Op uw gevoel zoekt u zelf 7 of meerdere verschillende edelstenen uit die op en rondom uw lichaam gelegd worden. Edelstenen kunnen ontzettend diep doorwerken op onze diepere emotionele laag. Ook kan ik uitmeten voor u welke steen u nodig heeft om bij u te dragen of ’s nachts onder uw kussen te leggen, als een soort bescherming zodat u dichter bij uzelf kunt blijven.

Bloesem en edelsteen remedies:

Tussen de behandelingen door kan het nodig zijn om een remedie te gebruiken. Dit versnelt het proces en geeft inzicht in het probleem.

Orthomoleculair:

Soms is aanvulling met vitamines en\of mineralen nodig. Ook bij een burn-out kan dit heel goed werken.

 

Alle hier genoemde behandelingen vervangen een bezoek aan uw huisarts niet,
maar de Sensi- behandelingen kunnen prima naast de reguliere zorg worden toe gepast.