Ik ben Xandra Stokkel woonachtig te Sneek en heb al meer dan 15 jaar een eigen praktijk aan huis als voeding en leefstijlcoach.

Ik kwam al heel jong in aanraking met de alternatieve wereld. Mijn oma en moeder namen mij al heel jong overal mee naar toe, dus eigenlijk met de paplepel in gegoten. Ik vond niets vreemd en vond het allemaal bere interessant. Na een aantal jaren was ik zoekende naar een mooie aanvulling op voedingsgebied, maar ook op spiritueel gebied. Ik baalde ervan dat er zoveel losse cursussen en workshops waren die maar één aspect behandelde, waarom niet alle methodes en technieken in één opleiding?

En ja hoor, drie jaar geleden in het blad Happinez stond de opleiding tot Sensi-Therapeut. Ik kon mijn ogen niet geloven, dit was wat ik bedoelde! Aan het googlen geslagen, ik dacht alleen maar wauw……eindelijk is het zover. Het gekke is dat ik een jaar heb moeten wachten tot het er van kwam. Er waren een aantal reeks gebeurtenissen die de opleiding uitstelde, dit was ook niet voor niets achteraf. Ik heb de overtuiging dat alles gebeurt op de juiste tijd en op het juiste moment in je leven. Geweldig hoe vanaf dat moment zich alles ontvouwde. Vanaf 2015 in september begonnen met de Sensi-Therapeut opleiding. Daarna gelijk de Sensi- plus opleiding er achteraan in oktober 2016 en verleden jaar juni heb ik het laatste traject van de Sensi-module opleiding afgerond. Het heeft heel wat los gemaakt qua emoties en pijnlagen in mijn lichaam en het heeft mij ontzettend veel inzichten gebracht, wat een prachtig avontuur! Dit alles kan ik weer op andere mensen toepassen en overbrengen, processen begeleiden en helen, handvatten aanreiken zodat het zelfgenezend vermogen van het lichaam zich weer kan herstellen. Ik geloof in het holistisch kijken naar de mens, alles staat in verbinding met elkaar, je kunt dit niet loskoppelen, vandaar de drie prachtige eenheid; Lichaam, Geest en Ziel.

Ik weet pas sinds vijf jaar dat ik hoog sensitief ben en vanaf dat moment vielen alle puzzelstukjes op zijn plaats, ik heb er mijn gave en kracht van gemaakt en weet nu wat mijn valkuilen zijn en daardoor kan en blijf ik steeds meer in balans, in verbinding met mezelf, wie ik echt ben!